Kamerplant

Scindapsus Aureum mosstok in Rugged Charlie zwart

Drakenklimop
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 80 cm
Potdiameter 24 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Scindapsus Aureum mosstok in Rugged Charlie zwart
Deze prachtige Scindapsus Aureum mosstok in Rugged Charlie wordt compleet opgemaakt geleverd en is een prachtige toevoeging aan uw woonkamer of kantoorruimte. Ook leuk om cadeau te geven!
Lees volledige omschrijving
Pot ø 24cm
Gemiddeld
Halfschaduw
Luchtzuiverend

Specificaties

Standplaats Halfschaduw
Standplaats omschrijving

De Scindapsus is een plant die graag veel licht ontvangt. De plant kan ook half in de schaduw staan. Meer licht zal het blad bont doen laten kleuren, terwijl een wat donkerdere plek ervoor zal zorgen dat het blad groener en donkerder wordt. De Scindapsis kan direct zonlicht niet goed verdragen. Zet de plant dus niet voor een raam op het zuiden.  

Bewateren Gemiddeld
Bewateren omschrijving

Houd de grond van de Scindapsus altijd licht vochtig. Controleer na vier dagen of de grond niet te nat of te droog is en pas de waterafgifte hierop aan. Geef regelmatig kleine hoeveelheden water en voorkom zo dat er een laag water in de pot komt te staan. Dit kan namelijk wortelrot veroorzaken. In de winter kunt u de waterafgifte reduceren. De plant heeft dan namelijk minder water nodig door de afgenomen lichtintensiteit en temperatuur. Tenslotte is ook het besproeien van deze luchtzuiverende plant raadzaam. 

Aanraders van Fleur.nl

    plantenspuit en gieter antraciet_1.png
    file_f23e49.jpg
    € 16,95 € 14,01

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite