Kamerplant

Scindapsus Epipremnum Aureum mosstok

Drakenklimop
Levertijd: 1-2 werkdagen
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Scindapsus Epipremnum Aureum mosstok
De Scindapsus is met zijn prachtige groene, gele of witte bladeren, sterke luchtzuiverende kwaliteit en lage eisen op het gebied van verzorging een plant die vooral geschikt is voor in de huiskamer of op kantoor.
Lees volledige omschrijving
Gemiddeld
Halfschaduw
Zonnig
Luchtzuiverend

Specificaties

Standplaats Halfschaduw, Zonnig
Standplaats omschrijving

De Scindapsus is een plant die graag veel licht ontvangt. De plant kan ook half in de schaduw staan. Meer licht zal het blad bont doen laten kleuren, terwijl een wat donkerdere plek ervoor zal zorgen dat het blad groener en donkerder wordt. De Scindapsis kan direct zonlicht niet goed verdragen. Zet de plant dus niet voor een raam op het zuiden.  

Bewateren Gemiddeld
Bewateren omschrijving

Houd de grond van de Scindapsus altijd licht vochtig. Controleer na vier dagen of de grond niet te nat of te droog is en pas de waterafgifte hierop aan. Geef regelmatig kleine hoeveelheden water en voorkom zo dat er een laag water in de pot komt te staan. Dit kan namelijk wortelrot veroorzaken. In de winter kunt u de waterafgifte reduceren. De plant heeft dan namelijk minder water nodig door de afgenomen lichtintensiteit en temperatuur. Tenslotte is ook het besproeien van deze luchtzuiverende plant raadzaam. 

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite