Skimmia Reevesiana

Skimmia
Levertijd: 2-4 werkdagen
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Skimmia Reevesiana
De Skimmia reevesiana is uniek doordat zij tweeslachtig is. Dit betekent dat er niet een mannelijke en vrouwelijke plant nodig is om besjes te krijgen aan de vrouwelijke plant, maar dat één plant genoeg is om rode besjes te kunnen krijgen.
Lees volledige omschrijving

Specificaties

Advies aantal per m2 3
Bloemkleur Roze, Wit
Groeisnelheid Langzaam
Bloemen Ja
Bloeitijd April, Juni, Mei
Minimale bestelhoeveelheid 1
Onderhoud Eenvoudig
Snoeien Nee
Volgroeide hoogte 100 cm
Winterhard Goed winterhard
Bladbehoudend Ja
Bladkleur Groen
Vruchtdragend Ja
Standplaats Halfschaduw, Schaduw
Standplaats omschrijving

Deze Skimmia komt het best tot zijn recht in een vochthoudende en humusrijke bodem, op een plek waar de plant niet teveel direct zonlicht ontvangt. Gefilterd licht, door bijvoorbeeld bomen, is perfect.

Bewateren omschrijving

Qua onderhoud is deze sierheester niet veeleisend. Snoeien zal niet of nauwelijks nodig zijn doordat de plant maar langzaam groeit. Wel is het goed om eens in het jaar een beetje turf te strooien rond de Skimmia, omdat de plant houdt van een zuurdere grond. De Skimmia houdt niet van een te droge grond, dus zorg er voor dat de grond rond de Skimmia vochtig genoeg blijft, zeker in de warmere en drogere periodes van het jaar.

Geschikt voor Borderbeplanting, Solitair (blikvanger)

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite