Kamerplant

Spathiphyllum in Grigio Egg Concrete wit

Lepelplant
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 120 cm
Potdiameter 32 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
Spathiphyllum in Grigio Egg Concrete wit
De Spathiphyllum wordt compleet omgemaakt geleverd in de Grigio Egg Concrete pot en staat prachtig in iedere ruimte. Alleen nog een mooie plek er voor uitzoeken!
Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Pot ø 32cm
Veel
Halfschaduw
Zonnig
Grote bladeren
Luchtzuiverend
Met bloemen

Specificaties

Bewateren Veel
Bewateren omschrijving

Houd de grond van de Spathiphyllum altijd goed vochtig. Geef de plant in de zomer zo'n twee keer per week water. Als de bladeren van de Spathiphyllum gaan hangen, heeft de plant meer water nodig. In de winter is het waterverbruik van de plant lager en kunt u het bewateren terugschalen tot een enkele keer per week. 

Standplaats omschrijving

Van nature groeit de Spathiphyllum onder het hoge en dikke bladerdak van de jungle in Midden- en Zuid-Amerika. Dit maakt dat de plant niet gewend is aan direct zonlicht. Zorg ervoor dat de plant maximaal drie uur direct zonlicht ontvangt. Een standplaats voor een raam op het noorden is een ideale plek voor de Spathiphyllum, maar ook kan de plant op enkele meters voor een raam op het oosten of westen staan. Als de plant teveel licht krijgt, zullen de bladeren geel verkleuren. Groene bloemen duiden op een tekort aan licht. Beide gevallen kunt u verhelpen door de standplaats hierop aan te passen. 

Standplaats Halfschaduw, Zonnig

Aanraders van Fleur.nl

    bloeiende-planten-voeding-500-ml-low3921fajpg
    € 5,95 € 4,92

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite