Kamerplant

Strelitzia Nicolai in Bohemian Bamboo Zayn

Paradijsvogelplant
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 150 cm
Potdiameter 31 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
Strelitzia Nicolai in Bohemian Bamboo Zayn
De Strelitzia Nicolai is dé populairste plant van het moment. Samen met deze bamboepot heb je een kant-en-klare combinatie. Alleen nog een mooie plek er voor uitzoeken!
Lees volledige omschrijving
Pot ø 31cm
Weinig
Halfschaduw
Grote bladeren
Luchtzuiverend

Specificaties

Bewateren omschrijving

De Strelitzia heeft veel water nodig. Geef de plant daarom minstens één keer in de week water en besproei de hem regelmatig. Laat de grond ongeveer een week opdrogen voordat u de plant opnieuw water geeft. Vermijd te grote hoeveelheden water in één keer, want dit kan uiteindelijk leiden tot wortelrot. In de zomer heeft de Strelitzia meer water nodig dan in de winter. Houd hier dus rekening mee.  

Bewateren Weinig
Standplaats omschrijving

Hoe meer licht de Strelitzia krijgt, hoe beter deze zal gedijen! Een plek bij een raam op het zuiden is dan ook een zeer goede plek voor de plant. Als de Strelitzia te weinig licht ontvangt, zal de groei stagneren en zal het blad zijn mooie uitstraling verliezen. In de zomer kan de plant eventueel ook buiten staan.

Standplaats Halfschaduw

Aanraders van Fleur.nl

    groene-planten-voeding-500ml3e2600jpg
    plantenspuit20en20gieter20antraciet1png
    filef23e49jpg
    € 16,95 € 14,01

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite