Kamerplant

Tradescantia Albiflora Nanouk

Vaderplant
Levertijd: 1-2 werkdagen
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Tradescantia Albiflora Nanouk
Zet deze kleurrijke hangplant op een mooie plek op de kast of bijzettafel. 
Lees volledige omschrijving
Pot ø 20cm
Gemiddeld
Halfschaduw
Zonnig
Group 2 Created with Sketch.
Hangplanten

Specificaties

Standplaats Halfschaduw, Zonnig
Standplaats omschrijving

De Tradescantia kan het beste op een halfschaduw tot lichte plek staan. Als de plant enkele uren direct zonlicht ontvangt is dat meer dan genoeg. Zet de plant verder van het raam af als het blad lichter verkleurd en plaats de Tradescantia dichter bij het raam als deze nauwelijks nieuw blad aanmaakt. Zolang u de plant niet in de volle wint of zon plaatst, kan deze in de zomer ook goed buiten staan. 

Bewateren Gemiddeld
Bewateren omschrijving

De Tradescantia heeft vrij weinig water nodig. Geef de plant eens per week water en laat voordien de grond eerst kort opdrogen. Voorkom dat de grond te lang droog staat, want hierdoor zullen de bladeren slap gaan hangen en doffer worden van kleur. Geef echter ook niet teveel water om wortelrot te voorkomen. Verder is het raadzaam de plant regelmatig een sproeibeurt te geven. 

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite