Beukenhagen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Beukenhagen online bestellen

Hagen vormen ideale afscheidingen in de tuin en bieden daardoor privacy en schaduw. Beukenhagen groeien snel en bieden het hele jaar door privacy en beschutting doordat ze hun blad behouden. Er zijn twee soorten beukenhagen: de groene Fagus Sylvatica groeit sneller dan de rode variant, die Fagus Sylvatica Atropunicea genoemd wordt. De groene variant krijgt in het najaar bruin blad, dat de hele winter door blijft zitten. Hierdoor biedt een haagbeuk ook in de winter privacy en beschutting. In het voorjaar komt er weer frisgroen blad aan de haag en verdwijnt het bruine blad. De rode haagbeuk heeft paars-rood blad in de zomer. In het najaar wordt het blad bruinrood dat blijft zitten tot het blad vervangen wordt door nieuw, fris blad. Door de rode glans geeft deze variant een chic uitstraling aan je tuin. 

 

Haagplanten gratis thuisbezorgd

Bij Fleur.nl kies je jouw haag uit. Deze wordt vervolgens gratis (wanneer de bestelling boven de 45 euro is) bij je thuisbezorgd. Dit tarief geldt niet voor de Waddeneilanden. Voor levering op de Waddeneilanden zijn extra transportkosten van toepassing. Alle bomen en hagen worden door onze eigen kweker bij jou bezorgd. De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen. Mocht je niet thuis zijn, dan is dat geen enkel probleem. Bij het bestellen van hagen heb je de optie om een aanplantpakket of aanplantservice toe te voegen. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om je haag zelf te planten? Fleur.nl biedt ook een aanplantservice aan. Als u gebruik maakt van de aanplantservice, planten wij met liefde de haag voor je. Het voordeel is dat we je daarmee een berg werk uit handen kunnen nemen. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van het aanplantpakket met aanplantgrond (en indien nodig boompalen), vink dan ook het aanplantpakket aan. Dit is zeker aan te raden, want wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met dit aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Hagen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag!

Search engine powered by ElasticSuite