Bladverliezende hagen

Sorteer op
per pagina

4 producten

0dd53bdcf68348a5e05552f56025.jpeg
€ 119,95 € 110,05
duokers1.jpg
180 cm
€ 399,95 € 366,93
berberis-julianae-40-60_ec257c.jpg
Berberis Julianae
Japanse Zuurbes
100-125 cm
€ 42,95 € 39,40
spaanse-aak-haag.png
30-125 cm
€ 5,49 € 5,04
Sorteer op
per pagina

4 producten

Schitterende bladverliezende hagen

Hagen vormen ideale afscheidingen in de tuin en bieden daardoor privacy en schaduw. Wist je trouwens dat een groene afscheiding geluid tegenhoudt? Met een groene haag verminder je dus geluidsoverlast van bijvoorbeeld de weg naast je huis. Bladverliezende hagen bieden in de winter een minder volle afscheiding, maar ze hebben zeker hun eigen charme! Zo groeit de haagbeuk snel, waardoor je eerder een dichte haag hebt, en van de vruchten van de zuurbes kan heerlijke jam gemaakt worden. Bovendien krijgen deze bladverliezende hagen vaak schitterende herfstkleuren op de bladeren. Op Fleur.nl vind je een ruim assortiment aan bladverliezende hagen onder andere haagbeuken, meidoornhagen en hagen van de Spaanse aak en zuurbes. Alle hagen hebben hun eigen charme en voorkeuren voor staplek en grondsoort. Houd hier rekening mee bij het aanschaffen van een haag.

 

Haagplanten gratis thuisbezorgd

Bij Fleur.nl kies je jouw haag uit. Deze wordt vervolgens gratis (wanneer de bestelling boven de 45 euro is) bij je thuisbezorgd. Dit tarief geldt niet voor de Waddeneilanden. Voor levering op de Waddeneilanden zijn extra transportkosten van toepassing. Alle bomen en hagen worden door onze eigen kweker bij jou bezorgd. De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen. Mocht je niet thuis zijn, dan is dat geen enkel probleem. Bij het bestellen van hagen heb je de optie om een aanplantpakket of aanplantservice toe te voegen. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om je haag zelf te planten? Fleur.nl biedt ook een aanplantservice aan. Als u gebruik maakt van de aanplantservice, planten wij met liefde de haag voor je. Het voordeel is dat we je daarmee een berg werk uit handen kunnen nemen. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van het aanplantpakket met aanplantgrond (en indien nodig boompalen), vink dan ook het aanplantpakket aan. Dit is zeker aan te raden, want wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met dit aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Hagen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag!

 

Search engine powered by ElasticSuite