Haagbeuken

Sorteer op
per pagina

1 product

carpinus-betulus-haagbeuk.png
40-175 cm
v.a. € 0,55 € 0,50
Sorteer op
per pagina

1 product

Haagbeuken bij Fleur.nl

De haagbeuk (Carpinus betulus) is een snelgroeiende haag. Voor je het weet, heb je een volle, dichte afscheiding. De haagbeuk komt in Nederland van nature veel voor en is daarom vrij bekend. Het is een sterke plant die goed tegen water en droogte kan, terwijl de beukhaag daar minder goed tegen bestand is. Ook wordt de haagbeuk veel eerder in het jaar frisgroen, maar hij verliest in de winter wel al zijn blad. Dit maakt de haagbeuk erg geliefd als haag in de tuin. In het voorjaar heeft hij kleine trosjes bloemen, wat de haagbeuk dan ook een bijzonder uiterlijk geeft. 

 

Haagplanten gratis thuisbezorgd

Bij Fleur.nl kies je jouw haag uit. Deze wordt vervolgens gratis (wanneer de bestelling boven de 45 euro is) bij je thuisbezorgd. Dit tarief geldt niet voor de Waddeneilanden. Voor levering op de Waddeneilanden zijn extra transportkosten van toepassing. Alle bomen en hagen worden door onze eigen kweker bij jou bezorgd. De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen. Mocht je niet thuis zijn, dan is dat geen enkel probleem. Bij het bestellen van hagen heb je de optie om een aanplantpakket of aanplantservice toe te voegen. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om je haag zelf te planten? Fleur.nl biedt ook een aanplantservice aan. Als u gebruik maakt van de aanplantservice, planten wij met liefde de haag voor je. Het voordeel is dat we je daarmee een berg werk uit handen kunnen nemen. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van het aanplantpakket met aanplantgrond (en indien nodig boompalen), vink dan ook het aanplantpakket aan. Dit is zeker aan te raden, want wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met dit aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Hagen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag!

Search engine powered by ElasticSuite