Zuurbes hagen

Sorteer op
per pagina

1 product

berberis-julianae-40-60_ec257c.jpg
Berberis Julianae
Japanse Zuurbes
100-125 cm
€ 42,95 € 39,40
Sorteer op
per pagina

1 product

Zuurbeshaag bestellen op Fleur.nl

De zuurbes (Berberis) vormt een prachtige haag. In mei groeien er gele bloemetjes aan de haag, waaruit in het najaar kleine rode besjes groeien. Deze zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook eetbaar. De haag verliest in het najaar zijn bladeren en kan de winter ontzettend goed verdragen. Hij kan ook goed tegen een jaarlijkse sneoi in juni of september. De haag wordt niet erg veel gebuikt, maar ziet er wel schitterend uit. Helemaal geschikt voor een unieke tuin dus!

 

Haagplanten gratis thuisbezorgd

Bij Fleur.nl kies je jouw haag uit. Deze wordt vervolgens gratis (wanneer de bestelling boven de 45 euro is) bij je thuisbezorgd. Dit tarief geldt niet voor de Waddeneilanden. Voor levering op de Waddeneilanden zijn extra transportkosten van toepassing. Alle bomen en hagen worden door onze eigen kweker bij jou bezorgd. De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen. Mocht je niet thuis zijn, dan is dat geen enkel probleem. Bij het bestellen van hagen heb je de optie om een aanplantpakket of aanplantservice toe te voegen. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om je haag zelf te planten? Fleur.nl biedt ook een aanplantservice aan. Als u gebruik maakt van de aanplantservice, planten wij met liefde de haag voor je. Het voordeel is dat we je daarmee een berg werk uit handen kunnen nemen. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van het aanplantpakket met aanplantgrond (en indien nodig boompalen), vink dan ook het aanplantpakket aan. Dit is zeker aan te raden, want wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met dit aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Hagen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag!

Search engine powered by ElasticSuite