Kamerplant

Yucca Elephantipes in Greenville zwart

Palmlelie
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 150 cm
Potdiameter 30 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Yucca Elephantipes in Greenville zwart
De Yucca Elephantipes in de Greenville pot is mooi voor thuis en ideaal voor kantoor of om cadeau te geven.
Lees volledige omschrijving
Pot ø 30cm
Weinig
Halfschaduw
Zonnig
Luchtzuiverend
Op stam

Specificaties

Standplaats Halfschaduw, Zonnig
Standplaats omschrijving

De Yucca is een groot zonliefhebber. Zet de plant daarom op een plek met veel zonlicht, waar hij zo'n vijf uur direct zonlicht kan opnemen. Een plek bij een raam op het zuiden is ideaal voor de Yucca. Zorg ervoor dat de plant niet op de tocht of bij een verwarming komt te staan. In de zomer kunt ook uw tuin opvrolijken met deze plant. De Yucca kan dan namelijk ook buiten worden gezet. 

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

De Yucca heeft niet veel water nodig. Over het algemeen is eens in de twee weken voldoende. In de zomer kan de Yucca echter wel een extra slok water gebruiken. In de winter heeft de plant minder water nodig en is één keer in de vier weken bewateren al snel voldoende. Laat de grond eerst goed opdrogen voordat er opnieuw water wordt gegeven. Geef de plant verder niet teveel water, om een laag water in de pot te voorkomen. Dit kan namelijk wortelrot veroorzaken.

Aanraders van Fleur.nl

    plantenspuit en gieter antraciet_1.png
    file_f23e49.jpg
    € 16,95 € 14,01

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite