Kamerplant

Yucca Elephantipes in watergevende Cubico wit

Palmlelie
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 150 cm
Potdiameter 30 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Yucca Elephantipes in watergevende Cubico wit
De Yucca Elephantipes in de watergevende Cubico is een mooie toevoeging aan uw woonkamer of kantoor en ideaal om cadeau te geven!
Lees volledige omschrijving
Pot ø 30cm
Weinig
Halfschaduw
Zonnig
Luchtzuiverend
Op stam

Specificaties

Standplaats Halfschaduw, Zonnig
Standplaats omschrijving

De Yucca is een groot zonliefhebber. Zet de plant daarom op een plek met veel zonlicht, waar hij zo'n vijf uur direct zonlicht kan opnemen. Een plek bij een raam op het zuiden is ideaal voor de Yucca. Zorg ervoor dat de plant niet op de tocht of bij een verwarming komt te staan. In de zomer kunt ook uw tuin opvrolijken met deze plant. De Yucca kan dan namelijk ook buiten worden gezet. 

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

Geef de eerste acht tot tien weken water bij de stam van de plant. De wortels van de plant moeten namelijk eerst in het reservoir groeien. Als u meteen via het watergeefsysteem het water toedient, is de kans groot dat de plant het water niet kan bereiken en daardoor dood zal gaan. Na acht tot tien weken kunt u gebruik gaan maken van het watergeefsysteem. Voeg opnieuw water toe wanneer de watermeter twee tot drie dagen op 'min' heeft gestaan. Het waterpeil dient dan tot het streepje ‘max’ te worden aangevuld. 

Aanraders van Fleur.nl

    plantenspuit en gieter antraciet_1.png
    8711969003163_a1l1_web.jpg
    € 5,95 € 4,92

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite