Fleur.nl

Winkelwagen

Alocasia Calidora (kunstplant) in Partner Layer Bronze

 Alocasia Calidora (kunstplant) in Partner Layer Bronze
 Alocasia Calidora (kunstplant) in Partner Layer Bronze
 Alocasia Calidora (kunstplant) in Partner Layer Bronze
 • 7 - 9 dagen

 • 180 cm

  36 cm

 • De combinatie van de alocasia calidora kunstplant in een exclusieve Baq partner layer bronnze sierpot geeft jouw woonkamer of kantoor een unieke uitstraling.
€449,95
... updating the shopping cart ...
 • Direct van de beste kwekers
 • Gratis verzending vanaf €45
 • Gratis achteraf betalen

Beschrijving Alocasia Calidora (kunstplant) in Partner Layer Bronze

Over de kunstplant

De prachtige Alocasia Calidora kunstplant is haast niet van echt te onderscheiden. De plant heeft stammen met prachtige grote groene bladeren en is daardoor een echte eyecather. De Alocasia is een uitstekend alternatief wanneer je geen groene vingers hebt of een plek waar geen daglicht is. Zo kun je op elke plek in je huis of kantoor een plant neerzetten. 

Kunstplanten van Fleur.nl

Onze collectie kunstplanten zijn van hoogwaardig kwaliteit gemaakt. Tot in de kleinste details zijn ze verfijnd en hierdoor bijna niet van echt te onderscheiden. De planten verkleuren niet door (dag)licht. In ons grote assortiment is er genoeg keus te vinden. Online bestellen gaat eenvoudig en veilig, zo geniet je al snel van jouw mooie kunstplant! 

Over de Pot

De Luxe Lite Universe is een exclusieve, handgemaakte plantenbak. Het materiaal waarvan deze pot gemaakt is, is composiet. Dit houdt in dat de plantenbak bestaat uit samengestelde componenten. Dat heeft tot gevolg dat het materiaal sterker is dan gewoon kunststof, maar alsnog licht van gewicht.

Wanneer je oog voor detail hebt, is deze plantenbak wat voor jou. De Luxe Lite Universe heeft een natuurlijke uitstraling door de structuur van de pot. De kleur is brons. De bovenste rand van de pot is grijs/zwart en glad. De plantenbak is met name bedoeld voor binnen en staat prachtig in jouw woonkamer of kantoor.Eigenschappen

Exclusieve uitstraling
Handige dubbele bodem
3 jaar garantie
Waterdicht

 

Eigenschappen                                                                                                              
Hoogte incl. pot      180 cm 
Diameter pot      36 cm
Extra informatie      Plant en pot worden los van elkaar geleverd

 

 

Reviews

Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
Onze merken

Socialmedia