Kamerplant

Alocasia Pink Dragon

Olifantsoor
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 70 cm
Potdiameter 27 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
Alocasia Pink Dragon
De Alocasia Pink Dragon is een prachtige en unieke plant. Hij staat bekend om de opvallende roze bladstelen en groene bladeren met witgrijze nerven.
Lees volledige omschrijving
Pot ø 27cm
Gemiddeld
Halfschaduw
Zonnig
Grote bladeren
Luchtzuiverend

Specificaties

Bewateren omschrijving

Houd de grond van de Alocasia constant licht vochtig. Geef niet te grote hoeveelheden water per keer, zodat de plant het water goed kan opnemen. In de winter heeft de Alocasia minder water nodig, maar laat de plant niet uitdrogen.

Bewateren Gemiddeld
Standplaats omschrijving

De Alocasia gedijt goed op een lichte standplaats en wenst dagelijks zo'n vijf uur direct zonlicht. De ideale plek voor de plant is daarom voor een raam op het oosten/westen of op wat meters van een raam op het zuiden. De plant groeit naar de zon toe. Draai hem daarom regelmatig een kwartslag. 

Standplaats Halfschaduw, Zonnig

Aanraders van Fleur.nl

  opmaakpakket20kamerplantenpng
  € 15,95 € 13,18
  8711969037069-a1l1-web1jpg
  groene-planten-voeding-500ml3e2600jpg
  philodendron20pink20princess1-2png
  € 49,95 € 45,83

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite