Kamerplant

Areca Lutescens in Artstone Claire zwart

Goudpalm
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 100 cm
Potdiameter 27 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Areca Lutescens in Artstone Claire zwart
Met de Areca Lutescens geeft u een tropische touch aan de omgeving. De palm wordt compleet opgemaakt geleverd in de Artstone Claire pot. Prachtig voor in de woonkamer of op kantoor en ideaal om cadeau te geven!
Lees volledige omschrijving
Pot ø 27cm
Gemiddeld
Halfschaduw
Grote bladeren
Luchtzuiverend
Niet giftig voor huisdieren

Specificaties

Standplaats Halfschaduw
Standplaats omschrijving

De Areca Lutescens heeft een tropische afkomst en is dus gewend aan veel zonlicht. Plaats de plant daarom op een lichte plek ter bevordering van de groei. Voorkom echter wel dat de plant in direct zonlicht staat, zodat de bladeren niet geel zullen kleuren.

Bewateren Gemiddeld
Bewateren omschrijving

Zorg ervoor dat de grond van de Areca Lutesens constant vochtig blijft, maar vermijd teveel water in verband met wortelrot. Geef de plant 's zomers zo'n twee keer per week water. In de winter is één keer per week voldoende. 

Aanraders van Fleur.nl

    get-image-thumbnail (75).jpg
    € 4,95 € 4,09

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite