Mediterrane fruitbomen

Sorteer op
per pagina

4 producten

vijgenboom-m.png
Ficus carica
Vijgenboom
70 cm
€ 29,95 € 27,48
granaatappelboom_82b6a3.jpg
Punica Granatum
Granaatappelboom
140-160 cm
v.a. € 149,95 € 137,57
vijgenboom-ficus-carica_6c7fdd.jpg
Ficus Carica
Vijgenboom
125-300 cm
v.a. € 89,95 € 82,52
vitis-vinfera-moscatel_7b9f4f.jpg
€ 139,95 € 128,39
Sorteer op
per pagina

4 producten

Mediterrane fruitbomen bestellen

Op Fleur.nl kan je prachtige mediterraanse fruitbomen bestellen, zodat je ieder jaar de vruchten uit je eigen tuin kunt eten. Ons assortiment omvat vijgenbomen, granaatappelbomen en druivenbomen. De bomen worden door onze kweker zelf geïmporteerd. Hierdoor is de kwaliteit van de bomen erg hoog en onderscheiden deze bomen zich van de massa. 

 

Bomen gratis thuisbezorgd

Bij Fleur.nl kies je jouw favoriete boom uit. Deze wordt vervolgens gratis (wanneer de bestelling boven de 50 euro is) bij je thuisbezorgd. Dit tarief geldt niet voor de Waddeneilanden. Voor levering op de Waddeneilanden zijn extra transportkosten van toepassing. Alle bomen worden door onze eigen kweker bij jou bezorgd. De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen. Mocht je niet thuis zijn, dan is dat geen enkel probleem. Als je bomen bestelt, zijn er verschillende extra's die je kunt toevoegen, zoals een aanplantpakket of aanplantservice. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om je fruitboom zelf te planten? Fleur.nl biedt ook een aanplantservice aan. Als u gebruik maakt van de aanplantservice, planten wij met liefde de boom voor je. Het voordeel is dat we je daarmee een berg werk uit handen kunnen nemen. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van het aanplantpakket met boompalen en aanplantgrond, vink dan ook het aanplantpakket aan. Dit is zeker aan te raden, want wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met dit aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag!

 

Wanneer kan ik mijn boom planten? 

Alle bomen kunnen het hele jaar door aangeschaft en geplant worden. Het is alleen niet mogelijk om bomen te planten als er kans is op vorst, omdat de bodem dan te hard is.

Search engine powered by ElasticSuite