Kamerplant

Chamaedorea Elegans

Bergpalm
Levertijd: 1-2 werkdagen
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
 • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
 • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
 • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Chamaedorea Elegans
De Chamaedorea is een mooie, luchtzuiverende palm met heldergroen blad. De palm is ideaal voor op kantoren en kan in halfschaduw staan.
Lees volledige omschrijving
Pot ø 20cm
Gemiddeld
Halfschaduw
Niet giftig voor huisdieren

Specificaties

Standplaats Halfschaduw
Standplaats omschrijving

De Chamaedorea ontvangt graag veel licht, maar zorg ervoor dat de plant geen direct zonlicht ontvangt. Een plek dichtbij een raam op het noorden is ideaal voor de Chameadorea. Het lichter of geler worden van het blad betekent dat de plant teveel licht ontvangt. Het ontbreken van de vorming van nieuw blad duidt op een tekort aan licht.

Bewateren Gemiddeld
Bewateren omschrijving

Geef de Chamaedorea regelmatig water in kleine hoeveelheden. In de zomer is eens per vier dagen voldoende en in de winter volstaat eens per tien dagen. De plant mag niet in droge grond staan, maar voorkom een laag water in de pot. Dit kan namelijk wortelrot veroorzaken.

Aanraders van Fleur.nl

  Opmaakpakket kamerplanten Medium.jpg
  € 17,95 € 14,83
  8711969037069-a1l1-web_1.jpg
  get-image-thumbnail (75).jpg
  € 4,95 € 4,09
  Web_Areca palm S1.png
  € 24,95 € 22,89

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite