Hydrocultuur

Chamaedorea Metalica

Mexicaanse bergpalm
Levertijd: 1-2 werkdagen
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
Chamaedorea Metalica
Opvallend is dat de Chamaedorea Metalica behoort tot de palmensoorten. Het is een sterke kamerplant die verenachtig blad heeft. Bij een hydrocultuurplant geef je water aan de hand van de watermeter.
Lees volledige omschrijving
Gemiddeld
Halfschaduw
Grote bladeren
Niet giftig voor huisdieren

Specificaties

Bewateren omschrijving

Geef de plant opnieuw water wanneer de watermeter gedurende 4 dagen op ‘minimaal’ heeft gestaan. Het waterpeil dient dan tot het streepje ‘optimaal’ te worden aangevuld.

Bewateren Gemiddeld
Standplaats omschrijving

De Chamaedorea ontvangt graag veel licht, maar zorg ervoor dat de plant geen direct zonlicht ontvangt. Een plek dichtbij een raam op het noorden is ideaal voor de Chameadorea. Het lichter of geler worden van het blad betekent dat de plant teveel licht ontvangt. Het ontbreken van de vorming van nieuw blad duidt op een tekort aan licht.

Standplaats Halfschaduw

De tooling die bijdragen aan een gezonde groei

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite