Kamerplant

Croton Variegatum Iceton

Wonderstruik
Levertijd: 1-2 werkdagen
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
 • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
 • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
 • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Croton Variegatum Iceton
De Croton Codiaeum Iceton is een kleurrijke kamerplant met bontgekleurd blad. Deze kamerplant zal dan ook een sierlijke toevoeging zijn voor elke ruimte!
Lees volledige omschrijving
Gemiddeld
Zonnig
Luchtzuiverend

Specificaties

Standplaats Zonnig
Standplaats omschrijving

De Croton verlangt een lichte plek met dagelijks minimaal vijf uur direct zonlicht. Een te donkere plek houdt de groei van de plant tegen. Zet de Croton 's zomers wat verder van het raam om teveel direct zonlicht te vermijden.

Bewateren Gemiddeld
Bewateren omschrijving

De Croton groeit van nature in tropische gebieden en wenst dus redelijk wat water. Houd de grond van de plant daarom altijd vochtig en laat de grond niet uitdrogen. Dit kan namelijk de dood van de plant betekenen. Vermijd echter te grote hoeveelheden water per keer en daarmee het ontstaan van een laagje water in de pot, want dit kan leiden tot wortelrot.

Aanraders van Fleur.nl

  Opmaakpakket kamerplanten Medium.jpg
  € 17,95 € 14,83
  8711969037069-a1l1-web_1.jpg
  get-image-thumbnail (65).jpg

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite