Hydrocultuur

Croton Variegatum Tamara

Wonderstruik
Levertijd: 2-3 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 90 cm
Potdiameter 22 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
Croton Variegatum Tamara
Croton (Codiaeum) Tamara - hydrocultuur is een kleurrijke kamerplant met onder andere witte, roze en oranje bladeren. Deze kamerplant zal dan ook een vrolijke aanvulling zijn op het interieur.
Lees volledige omschrijving
Pot ø 22cm
Weinig
Zonnig
Luchtzuiverend
Op stam

Specificaties

Standplaats Zonnig
Standplaats omschrijving

De Croton verlangt een lichte plek met dagelijks minimaal vijf uur direct zonlicht. Een te donkere plek houdt de groei van de plant tegen. Zet de Croton 's zomers wat verder van het raam om teveel direct zonlicht te vermijden.

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

Geef de plant opnieuw water wanneer de watermeter gedurende 4 dagen op ‘minimaal’ heeft gestaan. Het waterpeil dient dan tot het streepje ‘optimaal’ te worden aangevuld.

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite