Kamerplant

Euphorbia Ingens in Nature Row Egg Planter wit

Cowboycactus
Levertijd: 2-3 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 110 cm
Potdiameter 35 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Euphorbia Ingens in Nature Row Egg Planter wit
De Euphorbia Ingens wordt compleet opgemaakt in de Nature Row Egg Planter en is een unieke aanwinst voor in uw woonkamer of kantoorruimte!
Lees volledige omschrijving
Pot ø 35cm
Weinig
Zonnig

Specificaties

Standplaats Zonnig
Standplaats omschrijving

De Euphorbia heeft weinig eisen qua standplaats en kan dus zowel in de schaduw als in vol zonlicht staan. In de schaduw zal de plant echter minder hard groeien en is er een verhoogde kans op wortelrot. Als u de Euphorbia in vol zonlicht wilt zetten, is het echter wel verstandig de plant hieraan geleidelijk te laten wennen. 

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

Doordat de Euphorbia maar weinig huidmondjes heeft, verdampt de plant relatief weinig water en houdt hij veel water vast. De Euphorbia kan hierdoor dus lang zonder water. Laat de grond van de plant daarom opdrogen voordat u opnieuw water toedient. Geef tenslotte nooit teveel water, want dit kan wortelrot veroorzaken. 

Aanraders van Fleur.nl

    plantenspuit en gieter antraciet_1.png
    file_f23e49.jpg
    € 16,95 € 14,01

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite