Clusia

Sorteer op
per pagina

3 producten

clusia-rosea-princess-30-13_5dc803.jpg
35-45 cm
v.a. € 13,95 € 12,80
1CLROTU10.png
Clusia Rosea
Varkensplant
120-130 cm
1CLROBP15.png
25-45 cm
v.a. € 17,95 € 16,47
Sorteer op
per pagina

3 producten

De compacte Clusia

De Clusia is een prachtig én stevige plant met diepgroene bladeren. Deze parel is afkomstig uit de Caraïben, waar hij in zowel tropische bossen en lava-landschappen te vinden is. De varkensplant past zich makkelijk aan in verschillende omstandigheden en is daarom geschikt voor alle ruimtes in huis en kantoor. Daar komt nog eens bij dat de plant een luchtzuiverende werking heeft en compact groeit. Wij, van Fleur.nl, hebben verschillende maten van de Clusia Rosea in het assortiment.

De Clusia verzorgen

Een plant op hydrocultuur onderhouden is erg simpel. De bijgeleverde watermeter zal aangeven wanneer het tijd is om de plant water te geven, dit zal ongeveer eens per maand zijn. De Clusia komt het meest tot zijn recht op een lichte plek met indirect zonlicht. Als de plant te weinig licht krijgt zal de groei afremmen.

De service van Fleur.nl

Wij van Fleur.nl zetten de plant graag voor u, in een door u gekozen hangpot! Zet eerst de plant vast in uw winkelwagen en kies dan een mooie plantenpot uit op de website. We raden aan een bloempot te bestellen met een diameter die minimaal twee cm groter is dan de diameter van de kweekpot waar je plant in staat. U kunt bij het bestellen van de bloempot aangeven welke plant u in de bloempot wilt hebben. Wij maken dan de plant voor u in orde met potgrond en (gemalen) hydrokorrels. Zo heeft u geen rommel in huis, ideaal hè?

Search engine powered by ElasticSuite