Kamerplant

Kentia Howea

Kentia palm
Levertijd: 1-2 werkdagen
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
Kentia Howea
Heeft u de populaire Kentia Howea palm al in huis staan? Deze sterke plant is een echte eyecatcher met een exotische sfeer.
Lees volledige omschrijving
Gemiddeld
Halfschaduw
Schaduw
Zonnig
Grote bladeren
Luchtzuiverend
Niet giftig voor huisdieren

Specificaties

Bewateren omschrijving

Houd de grond van de Kentia altijd licht vochtig. Zorg er echter wel voor dat de palm niet in een laag water komt te staan, want dit kan wortelrot veroorzaken. Geef daarom regelmatig kleine hoeveelheden water. eens per vijf dagen in de zomer en eens per tien dagen in de winter is al snel voldoende. Houd er rekening mee dat de standplaats van de plant invloed heeft op de benodigde hoeveelheid water. Wanneer de plant meer licht ontvangt zal deze meer water nodig hebben dan wanneer de plant in de schaduw staat. 

Bewateren Gemiddeld
Standplaats omschrijving

De Kentia Palm Howea kan op een zowel verlichte als schaduwrijke plek staan. Zorg ervoor dat de plant maximaal drie uur direct zonlicht ontvangt en plaats hem daarom niet voor een raam op het zuiden. Als u de plant toch voor een raam op het zuiden wilt hebben, is het raadzaam deze op enkele meters afstand van het raam te plaatsen. Zet de plant dichterbij het raam wanneer de groei van de plant afneemt. Plaats de plant op meer afstand van het raam wanneer de bladeren van de Kentia geel of lichter van kleur worden.

Standplaats Halfschaduw, Schaduw, Zonnig

Aanraders van Fleur.nl

  opmaakpakket20kamerplantenpng
  € 15,95 € 13,18
  8711969037069-a1l1-web1jpg
  palm-voeding-250ml9d462cjpg
  € 4,95 € 4,09
  areca20palm20m2012png
  v.a. € 19,95 € 18,30

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite