Kamerplant

Kentia Howea in Metallic Couple copper

Palm
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 200 cm
Potdiameter 50 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Kentia Howea in Metallic Couple copper
Deze prachtige Kentia Howea in Metallic Couple wordt compleet opgemaakt geleverd en is een aanwinst voor uw woonkamer of kantoor. Alleen nog een geschikte plek ervoor uitzoeken!
Lees volledige omschrijving
Pot ø 50cm
Gemiddeld
Halfschaduw
Schaduw
Zonnig
Grote bladeren
Luchtzuiverend
Niet giftig voor huisdieren

Specificaties

Standplaats Halfschaduw, Schaduw, Zonnig
Standplaats omschrijving

De Kentia Palm Howea kan op een zowel verlichte als schaduwrijke plek staan. Zorg ervoor dat de plant maximaal drie uur direct zonlicht ontvangt en plaats hem daarom niet voor een raam op het zuiden. Als u de plant toch voor een raam op het zuiden wilt hebben, is het raadzaam deze op enkele meters afstand van het raam te plaatsen. Zet de plant dichterbij het raam wanneer de groei van de plant afneemt. Plaats de plant op meer afstand van het raam wanneer de bladeren van de Kentia geel of lichter van kleur worden.

Bewateren Gemiddeld
Bewateren omschrijving

Houd de grond van de Kentia altijd licht vochtig. Zorg er echter wel voor dat de palm niet in een laag water komt te staan, want dit kan wortelrot veroorzaken. Geef daarom regelmatig kleine hoeveelheden water. eens per vijf dagen in de zomer en eens per tien dagen in de winter is al snel voldoende. Houd er rekening mee dat de standplaats van de plant invloed heeft op de benodigde hoeveelheid water. Wanneer de plant meer licht ontvangt zal deze meer water nodig hebben dan wanneer de plant in de schaduw staat. 

Aanraders van Fleur.nl

    get-image-thumbnail (75).jpg
    € 4,95 € 4,09

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite