Kamerplant

Kentia Howea in watergevende Rondo zwart

Palm
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 160 cm
Potdiameter 30 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Kentia Howea in watergevende Rondo zwart
De Kentia Howea wordt compleet opgemaakt geleverd in de watergevende Rondo en is een praktische aanwinst voor in de woonkamer of op kantoor!
Lees volledige omschrijving
Pot ø 30cm
Gemiddeld
Halfschaduw
Schaduw
Zonnig
Grote bladeren
Luchtzuiverend
Niet giftig voor huisdieren

Specificaties

Standplaats Halfschaduw, Schaduw, Zonnig
Standplaats omschrijving

De Kentia Palm Howea kan op een zowel verlichte als schaduwrijke plek staan. Zorg ervoor dat de plant maximaal drie uur direct zonlicht ontvangt en plaats hem daarom niet voor een raam op het zuiden. Als u de plant toch voor een raam op het zuiden wilt hebben, is het raadzaam deze op enkele meters afstand van het raam te plaatsen. Zet de plant dichterbij het raam wanneer de groei van de plant afneemt. Plaats de plant op meer afstand van het raam wanneer de bladeren van de Kentia geel of lichter van kleur worden.

Bewateren Gemiddeld
Bewateren omschrijving

Geef de eerste acht tot tien weken water bij de stam van de plant. De wortels van de plant moeten namelijk eerst in het reservoir groeien. Als u meteen via het watergeefsysteem het water toedient, is de kans groot dat de plant het water niet kan bereiken en daardoor dood zal gaan. Na acht tot tien weken kunt u gebruik gaan maken van het watergeefsysteem. Voeg opnieuw water toe wanneer de watermeter twee tot drie dagen op 'min' heeft gestaan. Het waterpeil dient dan tot het streepje ‘max’ te worden aangevuld. 

Aanraders van Fleur.nl

    get-image-thumbnail (75).jpg
    € 4,95 € 4,09

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite