Hydrocultuur

Peperomia Green Gold Variegata

Vetplant Peperomia
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 30 cm
Potdiameter 15 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
Peperomia Green Gold Variegata
De Peperomia, dat in het grieks staat voor ‘lijkend op pepers’, is een makkelijk te verzorgen kamerplant en heeft uitstekende luchtzuiverende kwaliteiten. Omdat de plant ook niet veel zonlicht nodig heeft is het een ideale kantoorplant.
Lees volledige omschrijving
Pot ø 15cm
Weinig
Halfschaduw
Luchtzuiverend
Niet giftig voor huisdieren

Specificaties

Bewateren omschrijving

Geef de plant opnieuw water wanneer de watermeter gedurende 4 dagen op ‘minimaal’ heeft gestaan. Het waterpeil dient dan tot het streepje ‘optimaal’ te worden aangevuld.

Bewateren Weinig
Standplaats omschrijving

Zet de Peperomia op een goed verlichte plek, maar vermijd hierbij direct zonlicht. Teveel zonlicht maakt de kleur van het blad namelijk vaal. Teveel direct zonlicht maakt het blad vaal van kleur. Mocht de plant nauwelijks groeien dan is de oorzaak vaak dat de plant op een te donkere plek staat. Zet de plant dan wat dichter bij het raam.

Standplaats Halfschaduw

De tooling die bijdragen aan een gezonde groei

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite