Kamerplant

Trybes

cactus
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 40 cm
Potdiameter 17 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Trybes
De Cactus behoort tot de familie Cactaceae en vindt zijn komaf in Afrika, Midden- en Zuid-Amerika. Vrijwel in elk tropisch land komen de cactussen nu voor. Ze groeien zowel hoog op koude gebergtes als in het Caraïbisch gebied.
Lees volledige omschrijving
Pot ø 17cm
Weinig
Zonnig

Specificaties

Standplaats Zonnig
Standplaats omschrijving

De Trybes cactus is van nature gewend aan droge omstandigheden en heeft geen hoge eisen wat betreft het aantal gewenste zonuren. Hij kan dus praktisch op elke plek staan. Bij voorkeur staat de plant op een plek met minstens vijf uur direct zonlicht, maar ook een plek in de schaduw is geen probleem.

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

De cactus slaat veel water op en heeft maar weinig huidmondjes die het water verdampen. Daarom kan de Trybes zeer lang zonder water. Zeker bij een lage temperatuur, zoals in de winter, kan de cactus zeer lang zonder water. U kunt de grond dan gerust drie maanden droog houden. Mocht de cactus dichtbij een verwarming of in de volle zon staan, is het raadzaam om deze eenmaal in de maand water te geven. 

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite