Lavendel

Sorteer op
per pagina

4 producten

lavandula-angustifolia-munstead-sfeer_67fe24.jpg
5-40 cm
v.a. € 13,95 € 12,80
lavandula-stoechas-close_d18411.jpg
5-40 cm
v.a. € 17,95 € 16,47
aHR0cHM6Ly93d3cudHJlZWNvbW1lcmNlLm5sL21lc3Nlbmdlci9waG90by5waHA_cGhvdG89MmFmNTI4Njc2OGE0MWI2OWM5Yjc4ZGIzZjExYjU3MzMmdHNk.jpg
5-40 cm
v.a. € 14,95 € 13,72
lavandula-angustifolia-alba-close_86a0b8.jpg
5-20 cm
v.a. € 14,95 € 13,72
Sorteer op
per pagina

4 producten

Lavendel

Het ruikt heerlijk: de honderden kleine bloemetjes van de lavendelplant. De geurende lavendelolie wordt dan ook in veel parfums, zeeps en geurzakjes gebruikt. En ook de prachtige paarse lavendelkleur is bekend. In de zomer bloeien de schitterende aren met kleine paarse bloempjes die zo heerlijk ruiken. De grijsgroene bladeren maken het plaatje af. De planten kunnen uitstekend groeien in ons klimaat. Twee keer per jaar hebben ze een snoeibeurt nodig om te voorkomen dat de planten uitgroeien tot grote, houtachtige struiken. Lavendelplanten vergroten de biodiversiteit in je tuin, want hommels en koolwitjes zijn dol op de nectar uit de bloemen. Lavendel is echt een aanwinst voor je tuin! De subtiele geur en kleur zorgen ervoor dat de plant in iedere tuin van toegevoegde waarde is. Hele borders vol met lavendel, of een kleine struik in je tuin, lavendel zal overal mooi staan. 

Behalve 'gewone' lavendel en witte lavendel (Lavandula angustifolia 'Alba') heeft Fleur.nl ook de vlinderlavendel (Lavandula stoechas), ook wel Franse lavendel genoemd. Bovenaan de aar met bloemen groeien dan een paar paarse schutbladeren. Ook deze planten ruiken heerlijk en zien er schitterend uit in de tuin!

 

Tuinplanten thuisbezorgd 

Kies bij Fleur.nl jouw tuinplanten uit en laat ze gemakkelijk thuis bezorgen! Afhankelijk van de tijd van het jaar, worden de planten binnen 2-7 werkdagen bezorgd. De specifieke levertijden kan je vinden bij de producten zelf. In de winter kan het zijn dat er een kaal plantje bezorgd wordt, omdat de soort zijn blad verliest in de winter. In het voorjaar zullen ze weer uitlopen en mooie, volle planten worden. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag! 

Search engine powered by ElasticSuite