Kamerplant

Zamioculcas Zamiifolia

Emerald Palm
Levertijd: 1-2 werkdagen
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Zamioculcas Zamiifolia
Haal jij de populaire en makkelijk te verzorgen Zamioculcas in huis?
Lees volledige omschrijving
Weinig
Halfschaduw
Zonnig

Specificaties

Standplaats Halfschaduw, Zonnig
Standplaats omschrijving

Zorg ervoor dat de Zamioculcas op een lichte plek komt te staan. Een plek met halfschaduw is ook prima voor de Zamioculcas. Hoe meer licht deze plant ontvangt, hoe sneller hij zal gaan groeien. Voorkom echter dat de plant volledig in de volle zon komt te staan. Als de plant teveel direct zonlicht ontvangt, zal hij zo snel groeien dat hij kan gaan bezwijken onder zijn gewicht. Zet de plant in dit geval wat verder van het raam. 

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

De Zamioculcas is van nature gewend aan een droge omgeving en heeft dus niet veel water nodig. Geef de plant in de zomer één tot twee keer per week water. In de winter kan de grond drie tot vier weken opdrogen voor een nieuwe waterbeurt. Geef de plant niet teveel water, want dit kan wortelrot veroorzaken.

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite