Kamerplant

Caryota Mitis bush XXL

Vissenstaartpalm
Levertijd: 2-4 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 650 cm
Potdiameter 100 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
 • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
 • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
 • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Caryota Mitis bush XXL
De Caryota Mitis is een plant die zijn oorsprong kent in Azië, tussen India en de Filipijnen. In Nederland staat de Caryota ook wel bekend als de Vinnetjespalm of de Vissenstaartpalm.
Lees volledige omschrijving
Pot ø 100cm
Gemiddeld
Halfschaduw
Niet giftig voor huisdieren

Specificaties

Standplaats Halfschaduw
Standplaats omschrijving

De Caryota houd van een verlichte plek met maximaal drie uur direct zonlicht, maar kan ook prima op een donkere of schaduwrijke plek gezet worden. Mocht de plant niet snel groeien en maakt zij weinig nieuw blad aan, dan is er meer licht nodig. Wanneer de plant te veel zonlicht krijgt, zullen de bladeren geel of licht van kleur worden. 

Bewateren Gemiddeld
Bewateren omschrijving

Geef de Caryota Mitis regelmatig een kleine hoeveelheid water om de grond constant vochtig te houden. Let er hierbij op dat de wortels niet in een laagje water komen te staan, want dit kan wortelrot veroorzaken. In de zomer kunt u de plant eens per vijf dagen bewateren en in de winter eens per twee weken. Dit is echter ook afhankelijk van de hoeveelheid licht die de plant ontvangt en stem de bewatering dan ook daarop af. 

Aanraders van Fleur.nl

  Opmaakpakket kamerplanten tot 55cm .jpg
  € 22,95 € 18,97
  8711969037069-a1l1-web_1.jpg
  get-image-thumbnail (75).jpg
  € 4,95 € 4,09
  dracaena-surculosa_0f0599_1.png
  € 299,95 € 275,18

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite