Kamerplant

Caryota Mitis in Grigio Balloon Concrete bruin

Vissenstaartpalm
Levertijd: 2-3 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 160 cm
Potdiameter 42 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Caryota Mitis in Grigio Balloon Concrete bruin
De Caryota Mitis in Grigio Balloon Concrete wordt compleet opgemaakt geleverd en is een aanwinst voor in huis of op kantoor!
Lees volledige omschrijving
Pot ø 42cm
Gemiddeld
Halfschaduw
Niet giftig voor huisdieren

Specificaties

Standplaats Halfschaduw
Standplaats omschrijving

De Caryota houd van een verlichte plek met maximaal drie uur direct zonlicht, maar kan ook prima op een donkere of schaduwrijke plek gezet worden. Mocht de plant niet snel groeien en maakt zij weinig nieuw blad aan, dan is er meer licht nodig. Wanneer de plant te veel zonlicht krijgt, zullen de bladeren geel of licht van kleur worden. 

Bewateren Gemiddeld
Bewateren omschrijving

Geef de Caryota Mitis regelmatig een kleine hoeveelheid water om de grond constant vochtig te houden. Let er hierbij op dat de wortels niet in een laagje water komen te staan, want dit kan wortelrot veroorzaken. In de zomer kunt u de plant eens per vijf dagen bewateren en in de winter eens per twee weken. Dit is echter ook afhankelijk van de hoeveelheid licht die de plant ontvangt en stem de bewatering dan ook daarop af. 

Aanraders van Fleur.nl

    get-image-thumbnail (75).jpg
    € 4,95 € 4,09

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite