Kamerplant

Echino Grusoni

Bolcactus / Schoonmoedersstoel
Levertijd: 1-2 werkdagen
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Echino Grusoni
De Echino Grusoni is dé cactus zoals men die voor zich voorstelt. Een ronde vorm en gele stekels.
Lees volledige omschrijving
Weinig
Halfschaduw
Zonnig

Specificaties

Standplaats Halfschaduw, Zonnig
Standplaats omschrijving

De cactus is van nature gewend aan droge omstandigheden en heeft dus geen grote eisen betreffende het aantal zonuren. De plant kan dus op praktisch iedere plek staan. Bij voorkeur staat hij echter wel op een plek met minstens 5 uur direct zonlicht, maar een plek in de schaduw is ook geen probleem.  

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

De cactus slaat zelf water op en kan dus een lange tijd zonder water. Er is echter wel verschil tussen warme zomer- en koude winterperioden. In de winter kan de plant gemakkelijk drie maanden zonder water. Mocht de plant dichtbij een verwarming of in de zon staan, is het verstandig deze eenmaal in de maand te bewateren. Voorzie de plant pas van water als de grond weer geheel is opgedroogd om wortelrot te voorkomen. Bij de cactus is dit namelijk pas laat zichtbaar en bent u dus al snel te laat voor een oplossing. 

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite