Kamerplant

Euphorbia Ingens

Cowboycactus
Levertijd: 1-2 werkdagen
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
Euphorbia Ingens
De Euphorbia Ingens heeft niet voor niets de bijnaam cowboycactus. Vanwege zijn robuuste uiterlijk is het een stoere aanvulling op je interieur!
Lees volledige omschrijving
Weinig
Zonnig

Specificaties

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

Doordat de Euphorbia maar weinig huidmondjes heeft, verdampt de plant relatief weinig water en houdt hij veel water vast. De Euphorbia kan hierdoor dus lang zonder water. Laat de grond van de plant daarom opdrogen voordat u opnieuw water toedient. Geef tenslotte nooit teveel water, want dit kan wortelrot veroorzaken. 

Standplaats omschrijving

De Euphorbia heeft weinig eisen qua standplaats en kan dus zowel in de schaduw als in vol zonlicht staan. In de schaduw zal de plant echter minder hard groeien en is er een verhoogde kans op wortelrot. Als u de Euphorbia in vol zonlicht wilt zetten, is het echter wel verstandig de plant hieraan geleidelijk te laten wennen. 

Standplaats Zonnig

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite