Kamerplant

Euphorbia Tirucalli

Wolfsmelk
Levertijd: 1-2 werkdagen
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
Euphorbia Tirucalli
De Euporbia Tirucalli is een fraaie plant die graag in de volle zon staat. Met takken ter dikte van een potlood heeft deze struik de bijnaam potloodplant gekregen. 
Lees volledige omschrijving
Weinig
Zonnig

Specificaties

Bewateren omschrijving

Doordat de Euphorbia maar weinig huidmondjes heeft, verdampt de plant relatief weinig water en houdt hij veel water vast. De Euphorbia kan hierdoor dus lang zonder water. Laat de grond van de plant daarom opdrogen voordat u opnieuw water toedient. Geef tenslotte nooit teveel water, want dit kan wortelrot veroorzaken. 

Bewateren Weinig
Standplaats omschrijving

De Euphorbia heeft weinig eisen qua standplaats en kan dus zowel in de schaduw als in vol zonlicht staan. In de schaduw zal de plant echter minder hard groeien en is er een verhoogde kans op wortelrot. Als u de Euphorbia in vol zonlicht wilt zetten, is het echter wel verstandig de plant hieraan geleidelijk te laten wennen. 

Standplaats Zonnig

De tooling die bijdragen aan een gezonde groei

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite