Kamerplant

Opuntia Indica

Schijfcactus
Levertijd: 1-2 werkdagen
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
Opuntia Indica
Deze cactus is een makkelijke plant die je weinig water hoeft te geven. Door het robuuste uiterlijke is het een stoere aanvulling op je interieur.
Lees volledige omschrijving
Weinig
Zonnig
Grote bladeren

Specificaties

Bewateren omschrijving

De Opuntia Indica kan zeer lang zonder water. De cactus slaat namelijk water op en heeft maar weinig huidmondjes die het water verdampen. De plant kan zelfs zwaardere hoeveelheid water opnemen dan zijn eigen gewicht. In de winter, bij lage temperaturen, kan de Opuntia Indica gemakkelijk drie maanden zonder water en kunt u de grond dus droog staan. Mocht de cactus vlak bij de verwarming staan of vol in de zon, dan is eens per maand water geven raadzaam. Zorg ervoor dat de grond is opgedroogd voordat u opnieuw water geeft. 

Bewateren Weinig
Standplaats omschrijving

De Opuntia Indica is van nature gewend aan droge omstandigheden en heeft geen hoge eisen aangaande het aantal gewenste zonuren. De Cactus kan daarom op praktisch iedere plek staan. Bij voorkeur heeft de plant een plek met minstens vijf uur direct zonlicht, maar een plek in de schaduw is ook geen probleem. 

 

Standplaats Zonnig

De tooling die bijdragen aan een gezonde groei

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite