Kamerplant

Peperomia Obtusifolia

Vetplant krokodillentranen
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 20 cm
Potdiameter 12 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
 • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
 • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
 • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Peperomia Obtusifolia
Deze vetplant Peperomia Obtusifolia is groen van kleur wat voor een unieke uitstraling zorgt. Daarnaast is de plant makkelijk te verzorgen!
Lees volledige omschrijving
Pot ø 12cm
Weinig
Halfschaduw
Zonnig
Niet giftig voor huisdieren

Specificaties

Standplaats Halfschaduw, Zonnig
Standplaats omschrijving

Zet de Peperomia op een goed verlichte plek, maar vermijd hierbij direct zonlicht. Teveel zonlicht maakt de kleur van het blad namelijk vaal. Teveel direct zonlicht maakt het blad vaal van kleur. Mocht de plant nauwelijks groeien dan is de oorzaak vaak dat de plant op een te donkere plek staat. Zet de plant dan wat dichter bij het raam.

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

De Peperomia heeft niet veel water nodig. De grond van de plant dient echter wel continu licht vochtig te zijn. Voorkom dus dat deze droog komt te staan. Geef nooit teveel water, maar doe dit in kleine hoeveelheden om een laag water onderin de pot te voorkomen. Dit kan namelijk wortelrot veroorzaken.

Aanraders van Fleur.nl

  Opmaakpakket kamerplanten Medium.jpg
  € 17,95 € 14,83
  8711969037069-a1l1-web_1.jpg
  bio cactus en vetplant voeding.png

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite