Chinese waaierpalm

Sorteer op
per pagina

3 producten

trachycarpus-fortunei-100cm_f60269.jpg
Trachycarpus Fortunei
Chinese waaierpalm
120-420 cm
v.a. € 129,95 € 119,22
chinese-waaierpal-duostam_f03a3a.jpg
€ 199,95 € 183,44
trachycarpus-fortunei-100cm_f60269.jpg
Trachycarpus Fortunei
Chinese waaierpalm
60-420 cm
€ 799,95 € 733,90
Sorteer op
per pagina

3 producten

Chinese waaierpalm online bestellen

De Trachycarpus fortunei, oftewel de Chinese Waaierpalm, is een schitterende palm. De naam 'waaierpalm' heeft de boom te danken aan de vorm van de bladeren, die als een waaier aan de groene stengels zitten. De stengels groeien uit een vezelige en ruig uitziende stam, die een robuuste uitstraling aan de boom geeft. De Chinese boom groeit van nature in gebieden waar de winters erg koud zijn. De palm kan dan ook uitstekend tegen sneeuw vorst. Hij blijft ook gewoon groen in de winter! Om die reden is het inmiddels ook de meestvoorkomende palmboom in koelere gebieden. Ook tegen zoutere grond rond de kust kan de Chinese waaierpalm prima. Op wind is hij niet zo dol, dus zorg ervoor dat u hem op een plek uit de wind neerzet. De Chinese waaierpalm is bij Fleur.nl eenstammig, tweestammig of driestammig te verkrijgen. Een palm die nog beter bestand is tegen kou, is de Wagner palm. Als u dus een palm zoekt voor een wat meer onbeschutte plek, kunt u die palm ook eens overwegen. Heeft u advies nodig? Neem gerust contact met ons op!

 

Verzorging

Het snoeien van de waaierpalm is erg eenvoudig. De palm groeit vanuit de kern van de stam en produceert daar nieuwe bladeren. Het oudere blad wordt daardoor langzaam weggedrukt en gaat hangen. Je kunt het blad dan een paar centimeter van de stam afknippen. 

 

Bomen gratis thuisbezorgd

Bij Fleur.nl kies je jouw mediterrane boom uit. Deze wordt vervolgens gratis (wanneer de bestelling boven de 50 euro is) bij je thuisbezorgd. Dit tarief geldt niet voor de Waddeneilanden. Voor levering op de Waddeneilanden zijn extra transportkosten van toepassing. Alle bomen worden door onze eigen kweker bij jou bezorgd. De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen. Mocht je niet thuis zijn, dan is dat geen enkel probleem. Als je bomen bestelt, zijn er verschillende extra's die je kunt toevoegen, zoals een aanplantpakket of aanplantservice.

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om zelf jouw bloesemboom te planten? Fleur.nl biedt ook een aanplantservice aan. Als u gebruik maakt van de aanplantservice, planten wij met liefde de boom voor je. Het voordeel is dat we je daarmee een berg werk uit handen kunnen nemen. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van het aanplantpakket met boompalen en aanplantgrond, vink dan ook het aanplantpakket aan. Dit is zeker aan te raden, want wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met dit aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag!

Search engine powered by ElasticSuite