Chinese waaierpalm

Sorteer op
per pagina

3 producten

trachycarpus-fortunei-100cm_f60269.jpg
Trachycarpus Fortunei
Chinese waaierpalm
80-410 cm
v.a. € 59,95 € 55,00
trachycarpus-fortunei-3-stam-140-150cm_0a1fb7.jpg
€ 169,95 € 155,92
chinese-waaierpal-duostam_f03a3a.jpg
€ 199,95 € 183,44
Sorteer op
per pagina

3 producten

Chinese waaierpalm

De Trachycarpus fortunei, oftewel de Chinese Waaierpalm, is een schitterende palm. De naam 'waaierpalm' heeft de boom te danken aan de vorm van de bladeren, die als een waaier aan de groene stengels zitten. De stengels groeien uit een vezelige en ruig uitziende stam, die een robuuste uitstraling aan de boom geeft. De Chinese boom groeit van nature in gebieden waar de winters erg koud zijn. De palm kan dan ook uitstekend tegen sneeuw vorst. Hij blijft ook gewoon groen in de winter! Om die reden is het inmiddels ook de meestvoorkomende palmboom in koelere gebieden. Ook tegen zoutere grond rond de kust kan de Chinese waaierpalm prima. Op wind is hij niet zo dol, dus zorg ervoor dat u hem op een plek uit de wind neerzet. Een palm die nog beter bestand is tegen kou, is de Wagner palm. Als u dus een palm zoekt voor een wat meer onbeschutte plek, kunt u die palm ook eens overwegen. Heeft u advies nodig? Neem gerust contact met ons op!

 

Verzorging

Het snoeien van de waaierpalm is erg eenvoudig. De palm groeit vanuit de kern van de stam en produceert daar nieuwe bladeren. Het oudere blad wordt daardoor langzaam weggedrukt en gaat hangen. Je kunt het blad dan een paar centimeter van de stam afknippen. 

 

Palmen gratis thuisbezorgd

Je kunt je mediterrane boom eenvoudig bestellen bij Fleur.nl. Deze wordt vervolgens persoonlijk door onze eigen kweker bij je thuisbezorgd (gratis verzending vanaf 45 euro). De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen en je hoeft zelfs niet thuis te zijn! Als je bomen bestelt, heb je de optie om een aanplantpakket of aanplantservice toe te voegen. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om zelf jouw bloesemboom te planten? Fleur.nl biedt ook een aanplantservice aan. Als u gebruik maakt van de aanplantservice, planten wij met liefde de boom voor je. Het voordeel is dat we je daarmee een berg werk uit handen kunnen nemen. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van het aanplantpakket met boompalen en aanplantgrond, vink dan ook het aanplantpakket aan. Dit is zeker aan te raden, want wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met dit aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak.

Search engine powered by ElasticSuite