Phoenix

Sorteer op
per pagina

2 producten

PHOENIX CANARIENSIS LOGO- WEB.png
Phoenix Canariensis
Canarische Dadelpalm
70-180 cm
v.a. € 11,95 € 10,96
PHOENIX_ROEBELINII_LOGO_WEB.png
110-430 cm
v.a. € 41,95 € 38,49
Sorteer op
per pagina

2 producten

Phoenix Palm

De Phoenix wordt ook wel Dadelpalm genoemd. De palm groeit het beste in de volle zon. Van mei tot en met september kan deze palm dan ook heel goed buiten staan! Naarmate de plant ouder wordt, is de robuuste stam steeds beter zichtbaar. Houd wel rekening met de punten van de bladeren, die scherp kunnen zijn!

Verzorging Phoenix 

De Phoenix palm moet continu in een licht vochtige grond staan, dit betekent dat hij meerdere malen per week water nodig heeft. In de zomer zal dit zo’n 2-3 keer per week zijn, in de winter is 1 keer per week voldoende. De precieze hoeveelheid water is ook afhankelijk van de standplaats. 

Naast dat hij veel water nodig heeft, mag de Phoenix in het groeiseizoen (mei-oktober) ook graag wat voeding voor palmen hebben. Daarnaast houdt de palm van een lichte, zonnige plek en hoort dus voor een raam te staan. 

Phoenix palm online bestellen

Bij Fleur.nl koop je eenvoudig planten en potten online. Binnen 1 à 2 werkdagen wordt dit thuisbezorgd. Ideaal! Zo hoef je bijvoorbeeld vanaf een tuincentrum niet met grote planten of zware bloempotten te slepen. Daarnaast halen wij elke ochtend de planten vers bij de kweker op, zo ben je verzekerd van een verse, groene plant in huis!

Search engine powered by ElasticSuite