Asparagus

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zacht en subtiel: de Asparagus

Ja, zoals de naam al doet vermoeden is deze plant afkomstig uit dezelfde familie als de asperge plant. Hoewel de Asparagus familie bestaat uit honderden soorten, zijn er maar enkelen geschikt als kamerplant. Fleur.nl biedt u de Aspargus Falcatus aan. Het kenmerkende aan dit plantje is zijn fijne en over het algemeen zachte blad. Daarnaast is zijn frisgroene kleur een typisch gegeven en zeker ook een subtiele sfeermaker.

Verzorging en onderhoud

De Asparagus wordt door onze kweker gekweekt op hydrocultuur, dit brengt veel gemak met zich mee. Zo hoeft u de plant pas water te geven als de bijgeleverde watermeter dat aangeeft. Dit zal ongeveer eens in de drie of vier weken zijn. Qua standplaats is een plaats met indirect licht het beste, zodra de plant te donker staat zal hij dat laten weten door donkerder kleurend blad.

Extra genieten van uw Asparagus?

De medewerkers van Fleur.nl zetten de plant graag voor u in een sierpot! Zet eerst de Asparagus vast in uw winkelwagen en kies dan een mooie plantenpot uit op de website. We raden aan een bloempot te bestellen met een diameter die minimaal twee centimeter groter is dan de diameter van de kweekpot van de Scindapsus. U kunt bij het bestellen van de bloempot aangeven welke plant u in de bloempot wilt hebben. Wij maken dan de plant voor u in orde, zo voorkomt u rommel in huis!

Search engine powered by ElasticSuite