Graslelie

Sorteer op
per pagina

2 producten

1CHCVBP15 (1).png
40-60 cm
v.a. € 11,95 € 10,96
2CHLEBP05.png
40-50 cm
v.a. € 11,95 € 10,96
Sorteer op
per pagina

2 producten

Graslelie, een prachtige lady

Een frisse plant is de Graslelie met uitstek. Deze plant is van oorsprong een bodembedekker in de tropische regenwouden van Zuid-Afrika. Deze lelie behoort tot de aspergefamilie. De lange dunne bladeren kunnen wel 45 centimeter lang groeien. Het frisse blad van de Chlorophytum Variegatum is tweekleurig, geel en groen. De Chlorophytum Lemon is heldergroen van kleur.

De Graslelie past zich aan

De Graslelie is eenvoudig te verzorgen! Hij heeft geen moeite met aanpassen aan verschillende omstandigheden waarin hij terecht komt. Koude of warme omgeving, veel licht of veel schaduw, de lelie kan het allemaal prima verdragen. De plant maakt relatief snel nieuwe stekjes aan, deze bundelen als spinnen uit de moederplant.

Water geven

De Graslelie is een snelle drinker. De beste manier van water geven is via de ‘soak and dry’ methode. Zorg dat de lelie in een pot met onderaan gaten staat. Geef de plant een behoorlijke scheut water, net zo veel tot het water er onderaan uitloopt. Laat de pot daarna uitlekken. Doe dit ongeveer tweemaal per week. Dit is een goede manier om de plant voldoende water te geven, zonder dat de kans op wortelrot te groot wordt.

Extraatje

Wij van Fleur.nl zetten de plant graag voor u, in een door u gekozen pot! Zet eerst de plant vast in uw winkelwagen en kies dan een mooie plantenpot uit op de website. We raden aan een bloempot te bestellen met een diameter die minimaal twee centimeter groter is dan de diameter van de kweekpot waar je plant in staat. U kunt bij het bestellen van de bloempot aangeven welke plant u in de bloempot wilt hebben. Wij maken dan de plant voor u in orde met potgrond en (gemalen) hydrokorrels. Zo heeft u geen rommel in huis, ideaal hè?

Search engine powered by ElasticSuite