Exclusieve hydrocultuurplanten

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Exclusieve hydrocultuurplant

Op zoek naar een originele en exclusieve plant die toch makkelijk blijft in onderhoud? Dan zit u hier goed op Fleur.nl. Voor u hebben we bijvoorbeeld de Licuala Grandis, of te wel de Waaierpalm in het assortiment. Het is een indrukwekkende palm met prachtige ronde bladeren en een hoogte van 100 centimeter. Liever een wat kleiner exclusief plantje? De Philodendron Pedatum Red Squamiferum is een zeer speciale plant. Onder andere de bijzondere bladvorm en rode gespikkelde takken maken hem een echte eyecatcher in huis.

 

Wat is hydrocultuur?

Hydrocultuurplanten zijn speciaal opgekweekt om met de wortels in het water te staan. Hierdoor kunnen deze planten op een gemakkelijke manier gevoed worden. Bij deze planten worden hydrokorrels gebruikt; die zijn gemaakt van een luchtig substraat waardoor de wortels vanuit de lucht genoeg zuurstof kunnen opnemen. Op de watermeter kan je aflezen wanneer de plant water nodig heeft. Eén keer in de zoveel tijd heeft je plant wel wat speciale hydrocultuurvoeding nodig. 

 

Wij helpen je graag!

Zit je nog in dubio of heb je vragen? Dan staan wij natuurlijk voor je klaar! We zijn bereikbaar via de mail of telefoon om met je mee te denken en je van advies te voorzien.

Search engine powered by ElasticSuite