Aglaonema

Sorteer op
per pagina

5 producten

1AGSBBP10.png
Aglaonema Silver Bay
Chinese Evergreen
35-55 cm
v.a. € 12,95 € 11,88
Aglaonema-Stripes-S.png
Aglaonema Stripes
Chinese Evergreen
65-70 cm
v.a. € 71,95 € 66,01
Aglaonema-Cutlass-M.png
Aglaonema Cutlass
Chinese Evergreen
25-40 cm
v.a. € 11,45 € 10,50
Aglaonema Freedman-L.png
Aglaonema Freedman
Chinese Evergreen
65-75 cm
v.a. € 30,95 € 28,39
1AGSMTU18.png
Aglaonema Silver Moon
Chinese Evergreen
45 cm
€ 30,95 € 28,39
Sorteer op
per pagina

5 producten

De Aglaonema, plant met geweldige bladpatronen

Elke variant van de Aglaonema heeft een uniek blad met prachtige patronen. De Aglaonema Silver King heeft bijvoorbeeld lichtgroene bladeren met donkergroene stippen, terwijl de Aglaenema Madonna bijna witte stengels heeft met lichte en donkere bladpatronen. De Aglaonema behoort tot de Araceae-familie, waar ook de Dieffenbachia en de Spathiphyllum toe behoren. Zijn oorsprong kent hij in Zuid-Oost Azië. Met name in Indonesië groeit de plant veel in de jungles in de schaduw van de hoge bomen.  

Aglaonema op hydrocultuur verzorgen

Een plant op hydrocultuur onderhouden is erg simpel. De bijgeleverde watermeter zal aangeven wanneer het tijd is om de plant water te geven, dit zal ongeveer eens per maand zijn. Aangezien de Aglaonema van origine onder de hoge bomen in het tropisch regenwoud groeit, kan de plant prima op een donker plekje in de kamer overleven. Hoe lichter de plant staat, hoe harder hij zal groeien en hoe meer water de plant zal vragen. Let op dat direct zonlicht het blad kan verbranden.

Potten en opmaakservice

Wij van Fleur.nl zetten de plant graag voor u, in een door u gekozen pot! Zet eerst de plant vast in uw winkelwagen en kies dan een mooie plantenpot uit op de website. We raden aan een bloempot te bestellen met een diameter die minimaal twee centimeter groter is dan de diameter van de kweekpot waar uw plant in staat. U kunt bij het bestellen van de bloempot aangeven welke plant u in de bloempot wilt hebben. Wij maken dan de plant voor u in orde met hydrokorrels en een watermeter. Zo heeft u geen rommel in huis, handig hè?

Search engine powered by ElasticSuite