Scindapsus

Sorteer op
per pagina

3 producten

2scgpbp10png
25-30 cm
v.a. € 11,95 € 10,96
2scauha10png
25-35 cm
v.a. € 8,95 € 8,21
1scmqha10png
20-30 cm
v.a. € 11,95 € 10,96
Sorteer op
per pagina

3 producten

Speelse Scindapsus

De Scindapsus is een plantje met een vrolijk speelse bladvorm. Het soort heeft gevarieerde uitvoeringen, zo is de ‘Golden Pothos’ egaal geel van kleur en is Pictus Trebie in bezit van een prachtig vlekkenpatroon. Oorspronkelijk komt de Scindapsus voor in het bosgebied van Zuidoost-Azië. In dit gebied klimt de plant in de schaduw langs de hoge bomen omhoog. U kunt ervoor kiezen om de plant als klimplant of als hangplant te houden. Via Fleur.nl is de Scindapsus verkrijgbaar in prachtige kleuren zoals groen, geel en wit.

 

Het onderhoud van de Scindapsus is eenvoudig

Aangezien de Scindapsus op hydrocultuur staat is het een makkie deze plant te onderhouden. De bijgeleverde watermeter zal aangeven wanneer de plant gewaterd dient te worden, dat zal eens in de 3/4 weken zijn. De plant heeft voorkeur voor een lichte standplaats zonder direct zonlicht. Eventueel kan een wat donkere plek ook, houdt er dan rekening mee dat het blad wat donkerder zal kleuren. Om de plant mooi vol te houden aan alle kanten, is het goed regelmatig de pot een beetje te draaien.

 

Extra genieten van uw aankoop?

Wij van Fleur.nl maken de plant graag op in een door jou gekozen pot! Zet eerst de plant vast in je winkelwagen en kies dan een mooie plantenpot uit op de website. We raden aan een bloempot te bestellen met een diameter die minimaal 2 cm groter is dan de diameter van de kweekpot waar je plant in staat. Je kunt bij het bestellen van de bloempot aangeven welke plant je in de bloempot wilt hebben. Wij maken dan de plant voor je in orde met hydrokorrels. Zo heb je geen rommel in huis, ideaal hè?

Search engine powered by ElasticSuite