Croton

Sorteer op
per pagina

3 producten

1CRPEVT22.png
75-150 cm
v.a. € 49,95 € 45,83
1cricvt09png
80-190 cm
v.a. € 78,95 € 72,43
2crpe1t15png
30-40 cm
v.a. € 13,95 € 12,80
Sorteer op
per pagina

3 producten

De wonderlijke Croton

De Croton is een olijke plant die harten steelt met zijn veelkleurige bladeren en nerven. De vraag is hoe bont is bont genoeg voor u? De Variegatum Mrs. Iceton heeft met name gele en oranje kleuren op het blad, terwijl de Variegatum Petra vooral gekleurde nerven heeft. Voordat de Croton de huiskamers versierde, groeide hij alleen in de regio Indonesië en India.

 

Verzorgen en onderhouden

De Croton is opgemaakt met hydrokorrels en een watermeter. De watermeter geeft aan wanneer de plant een gietbeurt kan gebruiken, dit zal eens in de drie of vier weken zijn. De plant staat graag op een plaats met veel licht, de bladeren zullen dan lichter kleuren. Een aanrader is om de plant regelmatig te sproeien om spint te voorkomen.

 

De service van Fleur.nl

Wij van Fleur.nl maken de plant graag op in een door jou gekozen pot! Zet eerst de plant vast in je winkelwagen en kies dan een mooie plantenpot uit op de website. We raden aan een bloempot te bestellen met een diameter die minimaal 2 cm groter is dan de diameter van de kweekpot waar je plant in staat. Je kunt bij het bestellen van de bloempot aangeven welke plant je in de bloempot wilt hebben. Wij maken dan de plant voor je in orde met hydrokorrels. Zo heb je geen rommel in huis, ideaal hè?

Search engine powered by ElasticSuite