Croton

Sorteer op
per pagina

1 product

1crmavt10png
100-160 cm
v.a. € 80,95 € 74,27
Sorteer op
per pagina

1 product

De wonderlijke Croton

De Croton is een olijke plant die harten steelt met zijn veelkleurige bladeren en nerven. De vraag is hoe bont is bont genoeg voor u? De Variegatum Mrs. Iceton heeft met name gele en oranje kleuren op het blad, terwijl de Variegatum Petra vooral gekleurde nerven heeft. Voordat de Croton de huiskamers versierde, groeide hij alleen in de regio Indonesië en India.

Verzorgen en onderhouden

De Croton is opgemaakt met hydrokorrels en een watermeter. De watermeter geeft aan wanneer de plant een gietbeurt kan gebruiken, dit zal eens in de drie of vier weken zijn. De plant staat graag op een plaats met veel licht, de bladeren zullen dan lichter kleuren. Een aanrader is om de plant regelmatig te sproeien om spint te voorkomen.

De voordelen van Fleur.nl

Wij zetten de plant graag voor u in een sierpot! Zet eerst de Croton vast in uw winkelwagen en kies dan een mooie plantenpot uit op de website. We raden aan een bloempot te bestellen met een diameter die minimaal twee centimeter groter is dan de diameter van de kweekpot van de plant. U kunt bij het bestellen van de bloempot aangeven welke plant u in de bloempot wilt hebben. Wij maken dan de plant voor u in helemaal in orde, zo voorkomt u rommel in huis!

Search engine powered by ElasticSuite