Chamaerops

Sorteer op
per pagina

3 producten

4CHSEBU12.png
Chamaedorea Seifrizii
Mexicaanse bergpalm
110 cm
v.a. € 44,95 € 41,24
chamaedorea_7a4ee1.jpg
80-80 cm
v.a. € 31,95 € 29,31
CHAMAEROPS HUMILIS L LOGO- WEB_2.png
65-70 cm
v.a. € 13,95 € 12,80
Sorteer op
per pagina

3 producten

Chamaerops Elegans bestellen bij Fleur.nl

De Chamaerops Humilis is een palm die zijn oorsprong kent rond de Middellandse Zee. De palm komt voornamelijk voor in Europa en wordt ook wel de Europese Dwergpalm of Dwerg Waaierpalm genoemd. Hiermee is het de enigste palm die zijn oorsprong in Europa kent. Een sterke en mooie palm!

 

Onze opmaakservice

Wij van Fleur.nl maken de plant graag op in een door jou gekozen pot! Zet de plant vast in je winkelwagen en kies een mooie plantenpot uit op de website. We raden aan een bloempot te bestellen met een diameter die minimaal 2 cm groter is dan de diameter van de kweekpot waar je plant in staat. Je kunt bij het bestellen aangeven welke plant je in je pot wilt hebben en wij maken de plant kant en klaar voor je op met potgrond en (gemalen) hydrokorrels. Het voordeel hiervan is dat je het door een professioneel bedrijf laat doen. Je kunt ook een opmaakpakket aanschaffen bij Fleur.nl om de pot zelf op te maken. 

 

Verzorging van de Chamaerops

Houd de grond van de Chamaerops continu lichtvochtig. Geef de palm regelmatig kleine hoeveelheden water in plaats van eenmalig een grote plens. Voorkom zo dat er een laagje water onderin de pot komt te staan, want dit kan leiden tot wortelrot. Geef in de zomer eens per vier dagen water. In de winter is eens per tien dagen voldoende. Zet de palm op een plek met minimaal vijf uur direct zonlicht. De Chamaerops heeft namelijk een lichte standplaats nodig om nieuw blad te ontwikkelen. Dit nieuwe blad is cruciaal, want oude bladeren sterven na verloop van tijd af.

Search engine powered by ElasticSuite