Spathiphyllum

Sorteer op
per pagina

2 producten

webspathiphyllum20m2png
Spathiphyllum
Lepelplant
65-120 cm
v.a. € 12,95 € 11,88
spathiphyllum sensation 1.2.png
130 cm
€ 59,95 € 55,00
Sorteer op
per pagina

2 producten

Een bloemig kantoor met de Spathiphyllum

De Spathiphyllum bekend én geliefd door hun witte lepelvormige bloemen. Naast Lepelplant wordt het soort  ook wel Peace Lily of Vredeslelie genoemd. De plant verspreidt vredige sferen met zijn elegante bloemen en volle bladerbos. Enkele van de Spathiphyllum zijn luchtzuiverend, zoals de normale Spathiphyllum. Liever iets groteren bladeren? Koop dan de Spathiphyllum Sensation. Deze is ook te vinden op hydrocultuur; om de verzorging nog iets gemakkelijker te maken. De plant heeft namelijk veel water nodig.

 

Onderhouden en verzorgen

De plant is van oorsprong de omstandigheden van de Amazone gewend, dit betekent veel water. In de jungle leeft de lepelplant onder het bladerdek van andere planten; hierdoor kan de Spathiphyllum slecht tegen te veel direct zonlicht. Te veel zonlicht leidt tot gele bladeren, te weinig zonlicht leidt tot groene bloemen. Zet de plant dus niet te dicht bij het raam. 

 

Onze opmaakservice

Wij van Fleur.nl maken de plant graag op in een door jou gekozen pot! Zet de plant vast in je winkelwagen en kies een mooie plantenpot uit op de website. We raden aan een bloempot te bestellen met een diameter die minimaal 2 cm groter is dan de diameter van de kweekpot waar je plant in staat. Je kunt bij het bestellen aangeven welke plant je in je pot wilt hebben en wij maken de plant kant en klaar voor je op met potgrond en (gemalen) hydrokorrels. Het voordeel hiervan is dat je het door een professioneel bedrijf laat doen. Je kunt ook een opmaakpakket aanschaffen bij Fleur.nl om de pot zelf op te maken. 

Search engine powered by ElasticSuite