Hedera

Sorteer op
per pagina

1 product

1hemoha10png
30-45 cm
v.a. € 9,95 € 9,13
Sorteer op
per pagina

1 product

Hallo Hedera!

Deze klimop is een populaire hangplant die geschikt is om als kamerplant gehouden te worden. Het hele jaar door zal hij prachtig diepgroen blijven. Zodra hij een mooi plaatsje in de (half)schaduw bij u thuis heeft gekregen, is hij al snel tevreden en zal hij lange takken met sierlijke bladeren produceren. Het is een plant die jaren mooi en hip zal blijven.

 

Huppelende Hedera

Van oorsprong is deze plant een klimmer, om te voorkomen dat hij de muren in huis gaat beklimmen en daarmee beschadigen, raden wij u aan de plant niet tegen de muur aan te plaatsen. U kunt deze leukerd ook buiten plaatsen, maar laat hem dan wel in de pot anders zal hij snel gaan woekeren.

 

Hydro Hedera

De Hedera’s zijn gekweekt op hydrocultuur, dit brengt veel voordelen met zich mee. Zo hoeft u de plant pas water te geven als de bijgeleverde watermeter dat aangeeft. Dit zal ongeveer eens in de drie of vier weken zijn, want hydrokorrels geven gedoseerd water aan de plant af. Hierdoor kan de plant niet kan verdrinken na een waterbeurt.

 

De service van Fleur.nl

Wij van Fleur.nl maken de plant graag op in een door jou gekozen pot! Zet eerst de plant vast in je winkelwagen en kies dan een mooie plantenpot uit op de website. We raden aan een bloempot te bestellen met een diameter die minimaal 2 cm groter is dan de diameter van de kweekpot waar je plant in staat. Je kunt bij het bestellen van de bloempot aangeven welke plant je in de bloempot wilt hebben. Wij maken dan de plant voor je in orde met hydrokorrels. Zo heb je geen rommel in huis, ideaal hè?

Search engine powered by ElasticSuite