Polyscias

Sorteer op
per pagina

2 producten

Web_Polyscias aralia Ming M1.png
80-125 cm
v.a. € 24,95 € 22,89
POLYSCIAS ARALIA FABIAN M LOGO- WEB.png
65-170 cm
v.a. € 37,95 € 34,82
Sorteer op
per pagina

2 producten

Polyscias (Aralia) kamerplant

De Polyscias, ook wel bekend als Aralia, is een kamerplant met zijn oorsprong in het Verre Oosten. Tegenwoordig vind je de plant vooral in de Tropen. Dat is ook te merken, aangezien de Polyscias een kamerplant is die een hoge luchtvochtigheid vraagt. Het is daarom niet de meest makkelijk te verzorgen kamerplant en minder geschikt voor op kantoor. 

Fabian, Roble, Ming en Balfouriana 

Er zijn vier bekende soorten van de Polyscias die wij in ons assortiment hebben. Elke soort heeft zijn eigen unieke bladeren. De Fabian heeft donkergroen tot paars blad, hierdoor kan deze plant ook wat donkerder staan in vergelijking met de rest. De Ming heeft fijn, spits blad in een groene kleur. De Roble is juist een plant met gegolfd, heldergroen blad. Tot slot heb je nog de Balfouriana, met bont blad. Kortom, elke soort is mooi!

Verzorging van de Polyscias

De Polyscias kamerplant vraagt wel wat verzorging. Dit komt omdat deze planten een hoge luchtvochtigheid vragen en absoluut niet tegen tocht en kou kunnen. Daarnaast is deze soort licht gevoelig voor ongedierte zoals spint. Met de juiste verzorging kan deze prachtige plant echt uitgroeien tot een boom in jouw woonkamer! 

Search engine powered by ElasticSuite