Kamerplant

Dieffenbachia Maroba in watergevende Cilindro taupe

De dief van Bagdad
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 100 cm
Potdiameter 32 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
Dieffenbachia Maroba in watergevende Cilindro taupe
De Dieffenbachia Maroba in watergevende Cilindro wordt compleet opgemaakt geleverd en is een mooie en praktische aanwinst voor iedere ruimte!
Lees volledige omschrijving
Pot ø 32cm
Gemiddeld
Halfschaduw
Grote bladeren
Luchtzuiverend

Specificaties

Bewateren omschrijving

Geef de eerste 8 tot 10 weken water bij de stam van de plant. Dit is nodig omdat de wortels van de plant eerst het reservoir in moeten groeien. Anders bestaat de kans dat de plant het water niet kan bereiken en daardoor dood zal gaan.

Bewateren Gemiddeld
Standplaats omschrijving

De Dieffenbachia houdt van een goed verlichte standplaats, zonder al te veel direct zonlicht. Vermijd daarom de felle middagzon. Veel zonlicht zal de groei van de plant bevorderen, waar te weinig licht de groei zal tegenhouden. Ook is de kans op wortelrot veel groter wanneer de plant te weinig licht krijgt. Aangezien de plant richting de zon groeit, is het goed om deze zo nu en dan een kwartslag te draaien. 

Standplaats Halfschaduw

De tooling die bijdragen aan een gezonde groei

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite