Mos Mix 2 Aluminium Schilderij Rechthoek

Levertijd: 7-9 werkdagen
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Mos Mix 2 Aluminium Schilderij Rechthoek
Dit prachtige Mos Schilderij is een zeer waardevolle toevoeging voor elke kamer of kantoor ruimte. Het schilderij zal direct opvallen en is een echte eye-catcher!
Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Weinig
Halfschaduw
Schaduw
Zonnig

Specificaties

Standplaats Halfschaduw, Schaduw, Zonnig
Standplaats omschrijving

Mos is een prachtig natuurproduct dat in ieder interieur kan worden toegepast, ook op plekken waar geen daglicht aanwezig is. Hiermee haal je een stukje ‘natuur’ naar binnen.

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

De mos zal zich voeden doormiddel van het vocht uit de ruimte. Hierdoor is water geven nauwelijks nodig. Heb je last van droge lucht in je kamer, sproei het mos 1x per week met een Plantenspuit. Hierdoor voorkom je eventuele uitdroging en kan je optimaal blijven genieten van prachtig groen mos.

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite